Без страх. Седемте принципа за спокойствие на духа  
 
Без страх. Седемте принципа за спокойствие на духа
Без страх. Седемте принципа за спокойствие на духа  Прочети откъс от книгата
(Fearless)
Автор: Бренда Шошана
Размери: 13x20
Страници: 285
Корица: мека
ISBN: 978-954-769-253-4
Корична цена: 14.00 лв.
11.20 лв.
Изчерпана
 

Д-р Бренда Шошана е практикуващ психотерапевт повече от 25 години, привърженичка на Дзен и посветила се на обединяването на Изтока и Запада. Книгите й са превеждани на 14 езика и се радват на огромен успех сред почитателите на литературата свързана с духовното.

 

„Често се твърди, че човек изпитва само две истински емоции: любов и страх. Изглежда парадоксално, но някои хора се боят от любовта, докато страхът ги кара да се чувстват в безопасност. Много от нас разчитат на страха и смятат, че той ни пази. Хващайки се за страха си, ние се чувстваме едва ли не по-добре. Същевременно ни се казва, че е опасно да се доверяваме, че любовта отслабва защитните ни сили. Ето как действа страхът: предизвиква объркване. Страхът се храни с лъжи. Той отслабва имунната ни система, разрушава присъщото ни чувство на увереност и вътрешен комфорт, изкарва ни от релсите, превръща ни в лесна плячка на онези, които целят да ни контролират по различни начини.

 Страхът, който носим в себе си,  е нашият истински враг – терорист номер едно, който парализира действията ни, разбива мечтите ни, прави ни зависими от лекарства, остарели норми и обсебващи връзки. Трябва да разберем какво представлява той, как и защо възниква и как можем да го надвием. Защото страхът е малодушен тиранин: достатъчно е да се обърнем с лице към него, и той подвива опашка. Но за да го преодолеем, е нужна практика. Едно е да осмислим с разума си какво ни вреди, съвсем друго – да знаем как да се отървем от страха в живота си. Тази книга ще ви покаже как. Не е никак трудно!”

                                                                            Бренда ШошанаДруги книги от този жанр  
Съседката милионерка

Автор: Томас Станли
Корична цена: 9.00 лв.
виж още
Ноу-хау

Автор: Рам Чаран
Корична цена: 10.00 лв.
виж още
В бързата лента

Автор: Тод Бъкхолдс
Корична цена: 15.00 лв.
виж още
7.20 лв.
Изчерпана
8.00 лв.
Изчерпана
12.00 лв.
Поръчай