Потомците  
 
Потомците
Потомците
(The Descendants)
Автор: Кауи Хемингс
Страници: 320
Корица: мека
ISBN: 978-954-769-288-6
Корична цена: 15.00 лв.
12.00 лв.
Поръчай
 

Адвокатът Мат Кинг е потомък на хавайски кралски род и американски мисионери. От прадедите си е наследил апетитни за строителните предприемачи земи на един от Хавайските острови. Но преди да ги продаде и да забогатее, животът му се преобръща наопаки. След фатален инцидент съпругата му изпада в кома. Поради страстта си към екстремните спортове тя е оставила завещание, в което изразява волята си в случай на злополука. Не желае да поддържат изкуствено живота й, ако няма шансове за подобрение. А шансове няма. Мат трябва да превъзмогне вцепенението си от загубата на жена си и от нейната изневяра, за която току-що е научил. Доскоро живял в свой изолиран свят, той се опитва да се справи със страданието и ревността си, както и с грижите за децата, които са се отчуждили от него. Голямата му дъщеря е озлобена от авантюрата на майка си бивша наркоманка, а малката - влизаща в пубертета особнячка. Мат търси път към сърцата на двете своенравни момичета, защото вече е натоварен с отговорността за всичко и за всички.

Кауи Хемингс описва с деликатно чувство за хумор житейската драма на един съпруг и баща, без да я превърне в трагикомедия. Този мъдър и вълнуващ роман и филмът, вдъхновен от него, са близки по сюжет и различни по звучене, така както е уникална всяка творческа интерпретация на човешките съдби.

 

FOX SEARCHLIGHT PICTURES представя филма на АЛЕКСАНДЪР ПЕЙН по бестселъра на КАУИ ХАРТ ХЕМИНГС „ПОТОМЦИТЕ”. В ролите ДЖОРДЖ КЛУНИ, ШЕЙЛИН УДЛИ, БО БРИДЖИС и ДЖУДИ ГРИЪР.Други книги от този жанр  
Вторият периметър

Автор: Майк Лосън
Корична цена: 12.00 лв.
виж още
Б като Бира
Прочети откъс от книгата
Автор: Том Робинс
Корична цена: 14.00 лв.
виж още
Заплахата на патриота

Автор: Стив Бери
Корична цена: 19.00 лв.
виж още
9.60 лв.
Изчерпана
11.20 лв.
Изчерпана
15.20 лв.
Поръчай