Думите  
 
Думите
Думите
Автор: Богдан Русев
Страници: 208
Корица: мека
ISBN: 978–954–769–312-8
Корична цена: 12.00 лв.
9.60 лв.
Поръчай
 

ДУХОВЕ

Какво се случва с нас в другите ни възможни животи, в които не сме загубили най-важното... но може би не сме тези, които обичаме?

 

ПЛЕМЕНА

Емил заспива и се събужда в съня, с което се превръща в един от градските магьосници от субкултурите на бетонна джунгла, способни да променят реалността. А това може да се окаже игра на живот и смърт...

 

БУРЕНИ

София от една друга версия на петдесетте, в която общата европейска валута е райхсмарката... Бургас от една друга версия на деветдесетте, в която победилият социализъм властва над свободния свят... Пловдив от 2050 година, в която центърът на света е на двата бряга на Босфора. Три града, трима мъже и една тайна, която ще ги промени завинаги.

 

КОРЕНИ

“Изглеждаше така, все едно щеше да му се отрази добре да беше поспал още няколко часа, но беше гладко избръснат и ухаеше на одеколон. Носеше една от прословутите си ризи с ръкави, навити до лактите, които никога не бяха виждали ютия. Над лявата му китка имаше избеляла татуировка на лисица, свита на кълбо. Не вярвам да беше повече от седемдесет килограма, но ръкостискането му беше доста силно.”

 

ДУМИТЕ

Четири новели от Богдан Русев (36), автора на “Ела при мен”, “Къщата” и “Туристът”.

 Подобни книги  
Ела при мен

Автор: Богдан Русев
Корична цена: 9.00 лв.
виж още
  
7.20 лв.
Изчерпана
  
Други книги от този жанр  
Мистър Гувернант

Автор: Холи Питърсън
Корична цена: 12.00 лв.
виж още
Двойни игри

Автор: Майк Лосън
Корична цена: 14.00 лв.
виж още
Чужда територия

Автор: Чарлс Къминг
Корична цена: 16.00 лв.
виж още
9.60 лв.
Изчерпана
11.20 лв.
Изчерпана
12.80 лв.
Поръчай