Предстои криминален сериал „Лий Чайлд: Истински престъпления“  
 

9.4.2019 г.

Dancing Ledge Productions обявиха, че започват партньорство с Лий Чайлд и ще продуцират сериал с работно заглавие Lee Child: True Crime. В него ще бъдат екранизирани реални истории на хора от цял свят, които са рискували живота си и са се подложили на големи опасности, за да се борят за справедливост.

Фокусът във всяка история ще бъде върху главния герой. Идеята е да бъдат показани личностите, които са се справили с невъзможни обстоятелства – тези, които могат да бъдат наречени Джак Ричър от реалния живот.

Романите на Лий Чайлд са преведени на 40 езика и издадени в над 100 държави. На всеки 9 секунди някой по света си купува книга за Джак Ричър. Лий Чайлд е единственият писател, чиито продажби през последното десетилетие продължават непрекъснато само да растат. Филмите по романите му са направили 400 милиона долара печалба, а последният му трилър, „Минало време“, стана бестселър №1 едновременно в САЩ и Великобритания.

„Всички ние четем трилъри и гледаме филми, в които обикновеният човек полага изключителни усилия да защити семейството си или пък да постигне справедливост.“ – разказва Лий Чайлд. – Оказва се, че в реалния живот се стига дори по-далече – има изумителни истории за разказване. Някои са направо невероятни, но пък са съвсем истински“.

Lee Child: True Crime ще бъде разтърсващо съчетание на магнетичната световна марка на големия писател и на историите от реалния живот.“ – казва продуцентът Лорънс Боуенс, изпълнителен директор на Dancing Ledge Productions. – „Джак Ричър е най-новото въплъщение на отмъстителя – като Робин Худ, крал Артур и Самотния рейнджър. Той представлява абсолютно универсална сила и именно затова е толкова вълнуващо откриването на мъжете и жените в реалния живот, които са престъпили отвъд обичайните правила, за да получат справедливост. По телевизията няма да има нищо друго като това.“

Източник: Fremantle

 

 
Продукти: 0
Цена: 0.00 лв.
(Очаква се на пазара на 12.09.2019)
Правилата на мисленето

Автор: Ричард Темплар
Корична цена: 0.00 лв.
виж още
0.00 лв.
Изчерпана
(Очаква се на пазара на 03.10.2019)
Вторият сън

Автор: Робърт Харис
Корична цена: 0.00 лв.
виж още
0.00 лв.
Изчерпана
контакти

Офис

1504 София, ул. "Тича"3Б  

Телефон/факс:
(02) 9433 989,
(02) 8467 576
Е-mail: office@obsidian.bg

 

"Обсидиан" борса

1528 София,
бул. "Искърско шосе" 19, Книжна борса "Болид"

Работно време:
Понеделник-петък: 9-16 ч.

E-mail: obsidianbalkan@abv.bg

Телефон: (02) 979 00 94

 

Обсидиан във Фейсбук
легенда
бестселър
откъс от книга
цена в магазина
промоционална цена