Джон Гришам вече е автор на 50 бестселъра

Сподели:

И най-новият роман на автора, „Призраци на Камино“, се превърна в бестселър на „Ню Йорк Таймс“. У нас излиза на 27 юни.

И най-новият роман на автора, „Призраци на Камино“, се превърна в бестселър на „Ню Йорк Таймс“, което прави Джон Гришам автор на общо 50 бестселъра. У нас трилърът излиза на 27 юни.

Романите на Джон Гришам вече са преведени на над 50 езика. Той се превръща в един от най-големите автори на трилъри още с втория си роман, „Фирмата“, който е 47 седмици в бестселър класацията на „Ню Йорк Таймс“ и става най-продаваният роман през 1991 г.

След „Остров Камино“ и „Ветрове над Камино“, „Призраци на Камино“ е третата книга от поредицата, чието действие се развива на идиличния остров. Брус Кейбъл, книжар и колекционер на редки издания, и вече известната писателка Мърсър Ман попадат в окото на поредната буря, връхлетяла този рай.

Брус разказва на Мърсър изумителна история, която може да залегне в основата на следваща ѝ книга. История, която започва на място близо до Камино преди повече от 250 години и е изпълнена с насилие и жестокост. Мястото се смята за прокълнато, обитавано от призраци. А миналото… никога не е само минало.

Вижте повече за книгата ТУК.

Прочетете писмо от Джон Гришам до читателите му за романа „Остров Камино“ ТУК.

Scroll to Top