Кинопътешествието, вдъхновено от „Алхимикът“

Сподели:

Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран с „Книга за възрастни: Глава втора“, вдъхновен от "Алхимикът".

Кинолегендите Даян Кийтън, Джейн Фонда, Кандис Бъргън и Мери Стийнбърджън се завръщат на големия екран с „Книга за възрастни: Глава втора“. Лентата излиза премиерно у нас на 12 май (петък).

Първата част на филма ни показва четири най-добри приятелки, които решават да основат свой читателски клуб, където да обсъждат различни книги. В резултат се вдъхновяват от тях и пренасят ученията им в ежедневието си. В продължението изборът на книга е Алхимикътот Паулу Коелю, която ги отвежда на разкошно пътешествие в Италия.

По този повод издателство „Обсидиан“ организира томбола във Фейсбук и Инстаграм страниците си, където приканва читателите да споделят любимия си цитат от книгата. Играта започва на 11 май и ще е продължи една седмица. 10 печеливши ще могат да се сдобият с по един двоен билет за прожекция на филма в рамките на страната и ще бъдат официално обявени на 18 май.

А ето и цитатът от „Алхимикът“, споделен във филма: „В определен момент от нашето съществуване загубваме контрол над живота си, който от този ден нататък става подвластен на съдбата. Това е най-голямата лъжа на света.“

Tрейлър: https://www.youtube.com/watch?v=P7fxRS120nM

Scroll to Top