Онлайн пролетен панаир на книгата с „Обсидиан“

Сподели:

Кампанията ще се проведе от 24 май до 2 юни 2024 на www.obsidian.bg

Отбелязваме празника на славянската писменост и култура не 1, а цели 10 дни! От 24 май до 2 юни можете да посетите Онлайн панаира на книгата с издателство „Обсидиан”!

Отдайте се на страстта си към книгите и открийте отстъпка от 20% на целия ни каталог или потърсете следващото си книжно приключение със специална селекция от заглавия на стойност 10 лв.

На https://obsidian.bg/shop/ ви очакват последните книги от авторите Дейвид Балдачи, Татяна дьо Роне, Стив Кавана и Стив Бери. Ще намерите новите издания на любимите „Ловецът на хвърчила“, „Светлина между два океана“ и „Лош късмет и неприятности“. Ще се запознаете с дебютите на Рон Раш и Беатриче Салвиони и още, и още!

Независимо дали сте почитатели на трилърите или на историческите романи, популярната психология или българската литература, можете да попълните колекцията си от книги, където и да сте.

Промоцията важи от 00:00 ч. на 24 май до 23:59 ч. на 2 юни 2024 г. Промоцията важи до изчерпване на количествата в сайта на издателство „Обсидиан“.

Scroll to Top