Тод Бъкхолдс

/Todd Buccholz/

Тод Бъкхолдс е икономист, университетски преподавател и бивш директор по икономическите въпроси в Белия дом по време на мандата на президента Джордж Буш-старши. Бил е управляващ директор на легендарния инвестиционен фонд „Тайгър“, чиито активи са били оценявани на над петнайсет милиарда долара.

Бъкхолдс е автор на няколко книги, сред които е и международният бестселър New Ideas from Dead Economists, включен като задължителна литература в програмите на много икономически университети. Негови анализи са публикувани на страниците на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнъл“, „Тайм“ и „Форбс“. Освен това Бъкхолдс се изявява като коментатор в най-големите американски телевизии. Консултирал е водещи технологични компании като Microsoft и IBM, както и правителствени и корпоративни лидери по цял свят.

Тод Бъкхолдс има образователни степени по икономика и право от Кеймбридж и Харвард. Той е и създател на математическата матрица Math Arrow, която предлага по-интуитивен начин за запознаване на децата с числата.

КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
В бързата лента
В бързата лента
Тод Бъкхолдс

12.75 лв.

Scroll to Top