Чин-Нин Чу

/Chin-Ning Chu/

На китайски името на авторката Чин-Нин означава „пътека към мира“. Родена в Китай, на тригодишна възраст тя е принудена заедно със семейството си да избяга в Тайван. През 1969 г. отново бяга – този път за Америка, само с два куфара. Там се сблъсква с един напълно непознат език и една напълно различна култура.
Днес Чин-Нин Чу е известен лектор и автор на редица бестселъри, публикувани в повече от 40 страни. Тя е президент на „Ейшън Маркетинг Кънсалтънтс“, председател на Института за стратегически познания и основател на „Жените по света“ – образователна организация с идеална цел.
Сред бестселърите на Чин-Нин Чу са „Изкуството на войната за работещата жена“„Правете по-малко, постигайте повече“, „Самоуверени и безмилостни“ и „Азиатски игри на ума“. Чин-Нин е духовен гуру и вдъхновение за политически и бизнес лидери в Азия, Европа и Америка през последните двайсет години. Сред нейните читатели и клиенти са бившият премиер на Англия Джон Мейджър, сенатор Джак Кемп, бившият държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър, премиерът на Малайзия д-р Махатхир, президентът на Китайската република Чен Шуйбин и безброй много президенти и изпълнителни директори на корпорации, фигуриращи в списъка „Форчън 500“. Чин-Нин показва на жените как да открият лидерския си потенциал в „Изкуството на войната за работещата жена“ и ги вдъхновява да постигат целите си.

КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Изкуството на войната за работещата жена
Изкуството на войната за работещата жена
Чин-Нин Чу
Scroll to Top