Бандата на Раул

Mission Flats

В градчето Версейлс, щата Мейн, никога не се случва нищо. Но един ден в изоставено бунгало край близкото езеро е открит труп. Жертвата се оказва прокурор от Бостън, разследващ поредица убийства, в които е заподозряна банда наркотрафиканти.

информация

Страници: 400
Корица: мека
ISBN 9547690639

Original price was: 9.00 лв..Current price is: 7.65 лв..

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

В градчето Версейлс, щата Мейн, никога не се случва нищо. Но един ден в изоставено бунгало край близкото езеро е открит труп. Жертвата се оказва прокурор от Бостън, разследващ поредица убийства, в които е заподозряна банда наркотрафиканти. По това време шериф на Версейлс е младият Бен Труман, наследил този пост от баща си. Доскорошният докторант по история се е върнал в градчето, за да бъде до майка си, страдаща от неизлечима болест. Нейното самоубийство поражда както съчувствие към Бен, така и съмнения. Изключително силен дебют, който държи в напрежение от шокиращото си начало до възможно най-неочаквания край, като ни кара да се питаме дали истината винаги е най-доброто решение и дали след престъплението винаги има наказание. С литературната дарба на Пат Конрой и изобретателността на Джон Гришам Уилям Ланди се нарежда сред майсторите на съспенса.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Бандата на Раул
Уилям Ланди
Уилям Ланди е американски писател, автор на криминални романи. Роден е през 1963 г. в Бостън, САЩ. Завършва право, след което започва работа като прокурор. Дебютният му роман, „Бандата на Раул“, излиза през 2003 г. Ланди има още два романа – The Strangler („Бостънският удушвач“, изд. „Обсидиан“) и бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ Defending Jacob.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Бостънският удушвач
Бостънският удушвач
Уилям Ланди
Бандата на Раул
Бандата на Раул
Уилям Ланди

най-новите книги

Scroll to Top