Вдовица за една година

A Widow for A Year

информация

Корица: мека
ISBN 9548240750

6.00 лв.

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

„Вдовица за една година“ е мъдър, трагикомичен и смущаващо еротичен роман за любовта и страданието, за скръбта и надеждата. Рут Коул е преуспяваща писателка, но животът й е белязан от една трагедия – двамата й братя са загинали при катастрофа. Нейното раждане би трябвало
да запълни огромната празнината в живота на популярния автор на детски книжки Тед Коул и красивата, също изкушена от литературата Марион. Рут е само на четири години, когато майка й напуска дома си, дъщеря си, съпруга си и влюбения в нея шестнайсетгодишен младеж. Трийсет и две години по-късно Рут е известна, но самотна. След още пет години тя е вече вдовица и майка. И ще се влюби за първи път в живота си. След „Светът според Гарп“ това е най-доброто постижение на един от големите роман исти на Америка, продължаващ традициите на Чарлс Дикенс, Хенри Джеймс и Габриел Гарсия Маркес.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Вдовица за една година
Джон Ървинг
Джон Ървинг е американски писател, сценарист и преподавател. Двайсет години е професионален борец. Публикува първия си роман на 26-годишна възраст. Произведенията му често са в класациите за най-продавани книги, като десет от тях са международни бестселъри. Преведени са на 35 езика по света.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
В един човек
В един човек
Джон Ървинг

15.20 лв.

Четвъртата ръка
Четвъртата ръка
Джон Ървинг
Вдовица за една година
Вдовица за една година
Джон Ървинг

най-новите книги

 • Стив Бери
  19.20 лв.
 • Питър Хелър
  16.00 лв.
 • Джон льо Каре
  20.00 лв.
 • Меган Абът
  16.00 лв.
 • Дейвид Балдачи
  17.60 лв.
 • Джеймс Коми
  17.60 лв.
Scroll to Top