Вила „Инкогнито“

Villa Incognito

Представете си как преди двеста години от небето, използвайки скротума си за парашут, се спуска Тануки, приличащ на язовец герой от японския фолклор, който обича да пие саке и да се чифтосва със земни жени.

информация

Страници: 288
Корица: мека
ISBN 9789547690578

Original price was: 14.00 лв..Current price is: 11.90 лв..

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

Представете си как преди двеста години от небето, използвайки скротума си за парашут, се спуска Тануки, приличащ на язовец герой от японския фолклор, който обича да пие саке и да се чифтосва със земни жени. Представете си как двеста години по-късно близо до Сиатъл катастрофира влак, превозващ циркова трупа от Далечния изток, и участниците в най-интересния номер – дресура на танукита – се разбягват в различни посоки. Представете си трима американски войници, които предпочитат да бъдат смятани за “изчезнали в бойни действия” след края на Виетнамската война и сега живеят мирно и щастливо в разкошна вила на границата между Тайланд и Лаос, отдадени на философски размишления и трафик на дрога. Представете си само това (дори не се опитвайте да си представяте любовната история) и ще попаднете в света на Вила “Инкогнито” на Том Робинс, магически, фарсов, незабравим. Том Робинс е автор на осем, провокиращи вихрено пътешествие на въображението, наситени с мъдрост и ирония, възхваляващи чудото на живота романи, които са го превърнали в култов автор за милиони млади хора в Европа, Австралия и Съединените щати. “Глупостите не са в ресора на някое конкретно божество, защото в такъв случай щеше да им се наложи да се сражават помежду си за тази чест. Боговете търпят човешката раса единствено заради неизчерпаемия ни талант да говорим глупости. Това е единственото ни качество, което не ги отегчава до сълзи.” Т. Робинс, Вила “Инкогнито

Сподели:

ЗА АВТОРА
Вила „Инкогнито“
Том Робинс
Том Робинс е американски писател, популярен с ексцентричните герои, шеговития оптимизъм и игрите на думи, типични за произведенията му. Автор е на осем романа, една новела, както и на сборник с разкази, есета и рецензии. Сред най-известните му книги са „Дори каубойките плачат“ (1976), „Натюрморт с кълвач“ (1980), „Вила „Инкогнито“ (2003) и „Б“ като Бира“ (2009).
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Б като Бира
Б като Бира
Том Робинс
Вила „Инкогнито“
Вила „Инкогнито“
Том Робинс

най-новите книги

 • Джеймс Коми
  Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.40 лв..
 • Рон Раш
  Original price was: 22.00 лв..Current price is: 18.70 лв..
 • Татяна дьо Роне
  Original price was: 22.00 лв..Current price is: 18.70 лв..
 • Дейвид Балдачи
  Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.40 лв..
 • Корица на юбилейното издание на Ловецът на хвърчила
  Халед Хосейни
  Original price was: 23.00 лв..Current price is: 19.55 лв..
 • Грант Блекууд, Стив Бери
  Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.40 лв..
Scroll to Top