Дадена дума

Nothing Short of Dying

След шестнайсет години пътешествия и участия във войни на три континента, както и незаслужен престой в затвора Клайд Бар се завръща в планините на Колорадо. Търси само уединение и спокойствие, но миналото скоро го застига.

информация

Превод: Милко Стоименов
Страници: 304
Корица: мека
ISBN 978-954-769-412-5

12.80 лв.

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

След шестнайсет години пътешествия и участия във войни на три континента, както и незаслужен престой в затвора Клайд Бар се завръща в планините на Колорадо. Търси само уединение и спокойствие, но миналото скоро го застига. Неочаквано телефонно обаждане от сестра му Джен преобръща плановете му. Джен го моли за помощ, линията прекъсва, а той не знае нито с колко време разполага, нито къде е тя, нито кой я е отвлякъл. Знае само, че нищо не може да го спре да я спаси. Защото е дал дума.

Клайд получава неочаквана подкрепа – младата Али Мартин се включва всеотдайно в търсенето, а мотивите ѝ са твърде сложни. И докато двамата се надбягват с часовника, именно Али показва на Клайд в какво се е превърнал и какъв човек все още може да бъде.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Дадена дума
Ерик Стори
Ерик Стори е бивш пустинен водач, общ работник в ранчо и ловец. През детството си прекарва летата във фермата на своя прадядо или в усамотена колиба в планините в Колорадо.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Дадена дума
Дадена дума
Ерик Стори

12.80 лв.

най-новите книги

 • Джейн Смайли
  16.00 лв.
 • Беатриче Салвиони
  16.00 лв.
 • Стив Кавана
  17.60 лв.
 • Санджай Гупта
  15.20 лв.
Scroll to Top