Дейзи Дули се справя с развода

Daisy Dooley Does Divorce

За Дейзи Дули най-страшното нещо е да си на трийсет и девет и да си разведена. Преди бракът й да се разпадне, тя се е надявала, че съпругът й завинаги ще я спаси от самотата, неудобството от първите срещи и скучните съботни вечери.

информация

Страници: 320
Корица: мека
ISBN 9789547691612

9.60 лв.

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

За Дейзи Дули най-страшното нещо е да си на трийсет и девет и да си разведена. Преди бракът й да се разпадне, тя се е надявала, че съпругът й завинаги ще я спаси от самотата, неудобството от първите срещи и скучните съботни вечери. Когато всичко се оказва огромна илюзия и Дейзи все пак остава сама, тя отново е хвърлена в трагикомичния свят на срещите. С подкрепата на двете си най-добри приятелки Дейзи се опитва да влезе във форма и да открие перфектния мъж, за когото винаги е мечтала. Страхотно забавен дебютен роман на внучката на великия писател Борис Пастернак!

Сподели:

ЗА АВТОРА
Дейзи Дули се справя с развода
Анна Пастернак
Анна Пастернак е писателка, колумнистка и журналистка. Племенница е на руския поет и писател Борис Пастернак, автора на „Доктор Живаго“. Авторка е на бестселърите Princess in Love (1994) и Lara (2016). Нейни материали излизат редовно в редица британски вестници и списания.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Дейзи Дули се справя с развода
Дейзи Дули се справя с развода
Анна Пастернак

най-новите книги

 • Стив Бери
  19.20 лв.
 • Питър Хелър
  16.00 лв.
 • Джон льо Каре
  20.00 лв.
 • Меган Абът
  16.00 лв.
 • Дейвид Балдачи
  17.60 лв.
 • Джеймс Коми
  17.60 лв.
Scroll to Top