Дъщерите на Ханна

Anna, Hanna och Johanna

Един роман за майки и дъщери, за стремежа към любов и разбирателство между поколенията въпреки нуждата от независимост и самодостатъчност. Историята на ХХ век, предадена чрез живота на три жени.

информация

Корица: мека

0.00 лв.

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

За греховете на бащите Господ наказва децата им до трето и четвърто поколение. За делата на майките няма библейски стих, макар че те вероятно имат по-голямо значение от тези на бащите. Прастари образци се предават от майки на дъщери, които раждат нови дъщери, които раждат…

За живота на три поколения жени, за любовта, брака, децата и смъртта разказва без сантименталност Мариан Фредриксон. „Дъщерите на Ханна“ става бестселър номер едно в Европа.

Преди повече от сто години тринайсетгодишната Ханна ражда незаконно дете. Нейната дъщеря Юханна търси своята независимост в големия град, но накрая се превръща в покорна съпруга и домакиня. Внучката Анна, преуспяваща журналистка и писателка, е съвременна жена, която се връща към миналото на своя род, за да разбере самата себе си.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Дъщерите на Ханна
Мариан Фредриксон
Мариан Фредриксон (1927-2007) е една от най-четените писателки в Швеция. От малка мечтае да стане писателка. Започва кариерата си като коректор във вестник, а скоро след това става журналист и пише за ежедневници и седмичници. Работи като главен редактор в "Allt i Hemmet" от 1962 до 1974 г. преди сензационния си дебют през 1980 г. с книгата "Evas bok", която описва дългото пътуване на Ева обратно към рая след като Каин убива Авел. Автор е на петнадесет романа, като „Дъщерите на Хана“ се превръща в световен бестселър, преведен на 40 езика.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Дъщерите на Ханна (второ издание)
Дъщерите на Ханна (второ издание)
Мариан Фредриксон

15.20 лв.

Според Мария Магдалина
Според Мария Магдалина
Мариан Фредриксон
Дъщерята на Елизабет
Дъщерята на Елизабет
Мариан Фредриксон
Дъщерите на Ханна
Дъщерите на Ханна
Мариан Фредриксон

най-новите книги

 • Грант Блекууд, Стив Бери
  19.20 лв.
 • М. Л. Стедман
  19.20 лв.
 • Стив Кавана
  18.40 лв.
 • Паулу Коелю
  16.00 лв.
 • Джон Гришам
  20.00 лв.
Scroll to Top