Изкуството на войната за работещата жена

Working Woman's Art of War

Изборът е ваш: маратонки за децата, стъклени пантофки за вас или военни ботуши, с които можете да завладеете света! За да могат да получат всичко, което искат – правото да избират между стъклените пантофки и военните ботуши – жените трябва да се научат да мислят като опитни военни стратези.

информация

Страници: 256
Корица: мека
ISBN 9789547691292

Original price was: 10.00 лв..Current price is: 8.50 лв..

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

Изборът е ваш: маратонки за децата, стъклени пантофки за вас или военни ботуши, с които можете да завладеете света! За да могат да получат всичко, което искат – правото да избират между стъклените пантофки и военните ботуши – жените трябва да се научат да мислят като опитни военни стратези. Вдъхновена от прочутия трактат “Изкуството на войната” на китайския пълководец Сун Дзъ, тази книга предлага на жените полезни стратегии и идеи за това как да направят правилния избор, да постигнат целите си и да осъзнаят невероятния си лидерски потенциал както на работното място, така и в семейството. “Изкуството на войната” акцентира върху значението на пет основни елемента на “военната стратегия” – тао (морално въздействие, справедливост), тиен (външни условия, усет за подходящия момент), ди (земя), дзян (лидерство) и фа (управление и дисциплина). С помощта на тези древни символи на източната мъдрост всяка жена, независимо дали работи вкъщи или в офиса, може да се превърне в преуспяла, креативна и щастлива бизнес дама, и то без да се конфронтира с другите. Изключително полезно четиво за всяка работеща жена!

Сподели:

ЗА АВТОРА
Изкуството на войната за работещата жена
Чин-Нин Чу
На китайски името на авторката Чин-Нин означава „пътека към мира“. Тя е известен лектор и автор на редица бестселъри, публикувани в повече от 40 страни. Чин-Нин Чу е президент на „Ейшън Маркетинг Кънсалтънтс“, председател на Института за стратегически познания и основател на „Жените по света“ – образователна организация с идеална цел. Сред бестселърите на Чин-Нин Чу са „Изкуството на войната за работещата жена“, „Правете по-малко, постигайте повече“, „Самоуверени и безмилостни“ и „Азиатски игри на ума“. Чин-Нин е духовен гуру и вдъхновение за политически и бизнес лидери в Азия, Европа и Америка през последните двайсет години. Сред нейните читатели и клиенти са бившият премиер на Англия Джон Мейджър, сенатор Джак Кемп, бившият държавен секретар на САЩ Джеймс Бейкър, премиерът на Малайзия д-р Махатхир, президентът на Китайската република Чен Шуйбин и безброй много президенти и изпълнителни директори на корпорации, фигуриращи в списъка „Форчън 500“.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Изкуството на войната за работещата жена
Изкуството на войната за работещата жена
Чин-Нин Чу

най-новите книги

 • Джеймс Коми
  Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.40 лв..
 • Рон Раш
  Original price was: 22.00 лв..Current price is: 18.70 лв..
 • Татяна дьо Роне
  Original price was: 22.00 лв..Current price is: 18.70 лв..
 • Дейвид Балдачи
  Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.40 лв..
 • Корица на юбилейното издание на Ловецът на хвърчила
  Халед Хосейни
  Original price was: 23.00 лв..Current price is: 19.55 лв..
 • Грант Блекууд, Стив Бери
  Original price was: 24.00 лв..Current price is: 20.40 лв..
Scroll to Top