Инцидентът

The Accident

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 416
Корица: мека
ISBN 978-954-769-353-1

Original price was: 16.00 лв..Current price is: 13.60 лв..

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

В Ню Йорк се съмва. Изабел Рийд дочита последните страници от анонимния ръкопис, пристигнал неизвестно как в нейната литературна агенция. Разкритията в него са колкото изненадващи, толкова и опасни. Засягат някои от най-влиятелните хора в страната. Кой би се осмелил да публикува този роман?
В Копенхаген ветеранът от ЦРУ Хейдън Грей се взира изненадано в дулото на насочения в лицето му пистолет. Тайната, която е пазил с цената на всичко години наред, явно е излязла наяве. Кой е неизвестният автор?
В Цюрих са съсредоточени много интереси. Авторът иска да изкупи вината си за извършените в миналото предателства и престъпления, като разкаже за тях в книга. Кой би могъл да го спре?
Разкриването на истината застрашава не само неговия живот, но и кариерата и бъдещето на всички замесени – политици, тайни агенти, филмови продуценти, издатели. Кой би успял да спре надигащата се буря?

Завладяващ, интелигентен, гарантиращ безсънни нощи, „Инцидентът” отново доказва, че Крис Павоун е истински майстор на съспенса.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Инцидентът
Крис Павоун
Американският писател Крис Павоун в продължение на почти двайсет години работи като редактор в различни издателства. Той става известен още с първия си роман – трилъра „Чужденците“. Следващите му романис ъщо се превръщат в бестселъри.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Инцидентът
Инцидентът
Крис Павоун
Чужденците
Чужденците
Крис Павоун

най-новите книги

Scroll to Top