Ноу-хау

Know-how

Световноизвестният експерт по мениджмънт и лидерство д-р Рам Чаран разглежда осем фундаментални умения, които разграничават истински преуспелите хора от всички останали.

информация

Страници: 272
Корица: мека
ISBN 9789547691490

Original price was: 10.00 лв..Current price is: 8.50 лв..

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

Световноизвестният експерт по мениджмънт и лидерство д-р Рам Чаран разглежда осем фундаментални умения, които разграничават истински преуспелите хора от всички останали. – Можете ли да позиционирате бизнеса си в съответствие с нуждите на пазара и желанието за по-високи печалби? – В състояние ли сте да долавяте промените в заобикалящата ви среда? – Умеете ли да ръководите социалната система на своя бизнес? – Умеете ли да преценявате хората и да откривате силните им страни? – Можете ли да създадете добър и мотивиран екип от специалисти? – Знаете ли как да поставяте реални и постижими цели? – В състояние ли сте да определите конкретни приоритети и специфични задачи? – Можете ли да се справите с външен натиск и сили извън пазара? Тази книга ще ви даде отговорите и ще ви помогне да придобиете онова безценно ноу-хау, което ще ви превърне в неоспорими лидери на XXI век.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Ноу-хау
Рам Чаран
Рам Чаран (р. 1939 г.) е световноизвестен бизнес консултант, автор и оратор. От 1998 г. насам той е автор на 25 книги, преведени на над десет езика. Сред най-известните му заглавия са „Ноу-хау“, What the CEO Wants You to Know, Profitable Growth Is Everyone’s Business и др.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Ноу-хау
Ноу-хау
Рам Чаран

най-новите книги

Scroll to Top