Нощен жерав

Night Heron

КИТАЙСКИ ШПИОНИН. БРИТАНСКИ ЖУРНАЛИСТ. И АРМИЯ ПРЕСЛЕДВАЧИ ПО ПЕТИТЕ ИМ.

информация

Превод: Богдан Русев
Страници: 416
Корица: мека
ISBN 978-954-769-390-6

Original price was: 18.00 лв..Current price is: 15.30 лв..

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

КИТАЙСКИ ШПИОНИН.

БРИТАНСКИ ЖУРНАЛИСТ.

И АРМИЯ ПРЕСЛЕДВАЧИ ПО ПЕТИТЕ ИМ.

След рисковано бягство от затвора в Северен Китай, където е прекарал близо двайсет години, Ли Хуашън се озовава в Пекин, който е напълно променен. Само полицията е останала същата. И е навсякъде. Ли се обръща за помощ към старите си покровители. Вербуван преди две десетилетия от МИ6, той ще предложи на Лондон достъп до държавни тайни срещу изтегляне от страната. А журналистът Филип Манган неволно ще се превърне в негова връзка с британските служби.

С помощта на стар приятел, също бивш агент, Ли се добира до информация, свързана с китайски суперсекретни изследвания и военни разработки, която се оказва твърде ценна… и то не само за англичаните. В играта се включват държавни агенции и частни корпорации от цял свят. Залогът е невероятно висок.

Отлично написан, интелигентен, спиращ дъха трилър за феновете на Джон льо Каре и Фредерик Форсайт.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Нощен жерав
Адам Брукс
Адам Брукс е британски писател и журналист. Отразявал е събития в над трийсет държави, сред които Ирак, Афганистан, Северна Корея и Монголия. Брукс е почитател на Джон льо Каре и Алън Фърст – майстори на шпионския трилър. „Нощен жерав“ е дебютът му в шпионския жанр.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Нощен жерав
Нощен жерав
Адам Брукс

Original price was: 18.00 лв..Current price is: 15.30 лв..

най-новите книги

Scroll to Top