Страничен ефект

The Side Effect
Автор:Боб Рийс

В Манхатан е убит президентът на “Ленъкс” – една от най-могъщите фармацевтични компании в света. Началникът на охраната Майк Ачела, чиято задача е била да защитава шефа си от всички врагове, веднага е извикан на местопрестъплението.

информация

Страници: 416
Корица: мека
ISBN 9789547691278

10.32 лв.

Изчерпана

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

В Манхатан е убит президентът на “Ленъкс” – една от най-могъщите фармацевтични компании в света. Началникът на охраната Майк Ачела, чиято задача е била да защитава шефа си от всички врагове, веднага е извикан на местопрестъплението. Бившият агент на ФБР е на път да разбере колко малко е знаел за президента, работата му и опасността, която дебне на всеки ъгъл. Някъде сред многобройните договори на компанията с правителството и крупните сделки за лекарства, убитият е пазил ужасяваща тайна. Тайна, която ще промени света. За да разбере причините за смъртта му, Майк трябва да открие истината зад един от големите фармацевтични проекти на “Ленъкс”. Неговите разследвания водят до смразяващи разкрития.

Сподели:

ЗА АВТОРА
Страничен ефект
Боб Рийс
Боб Рийс (р. 1951 г.) е американски журналист и автор на 23 книги, сред които 19 романа. Той пише под псевдонима Итън Блек криминалната поредица за следователя Конрад Ворт. Докуменалните му книги засягат глобални проблеми като битката за офшорни петролни сондажи в Арктика, климатичните промени и състоянието на Амазония.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Бразилска лотария
Бразилска лотария
Боб Рийс
Страничен ефект
Страничен ефект
Боб Рийс

най-новите книги

 • Стив Бери
  19.20 лв.
 • Питър Хелър
  16.00 лв.
 • Джон льо Каре
  20.00 лв.
 • Меган Абът
  16.00 лв.
 • Дейвид Балдачи
  17.60 лв.
 • Джеймс Коми
  17.60 лв.
Scroll to Top