Съучастници

The Accomplice

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 416
Корица: мека
Очаквайте след 07 март 2023

17.60 лв.

Книгата все още не е излязла. Ще пристигне при вас след 07.03.2023 г.

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

Убийствата на Пясъчния човек са разкрити. Даниъл Милър е убил четиринайсет души, преди да изчезне. Съпругата му Кари сега е изправена пред правосъдието като съучастник. ФБР, областната прокуратура, медиите и цяла Америка смятат, че тя е знаела за престъпленията на съпруга си и му е помогнала да ги прикрие.

Еди Флин не поема случай, ако не е убеден в невинността на довереника си. Сега трябва да докаже пред съдебните заседатели и пред света, че Кари Милър е просто поредна жертва на Пясъчния човек. Тя не е познавала тъмната страна на съпруга си и не е участвала в убийствата. Но засега Еди и неговият екип са единствените, които ѝ вярват.

Гейбриъл Лейк е бил федерален агент, докато някой не се е опитал да го убие. Сега той е частен детектив, който води лична вендета срещу Пясъчния човек. Той е единственият, който може да го залови, понеже мисли, че всичко, което ФБР знае за серийните убийци, е погрешно.

Докато жена му е изправена пред съда, Пясъчният човек е принуден да излезе от скривалището си, за да я отърве от доживотна присъда. Готов е да убива, за да я защити, и всички свързани по някакъв начин с делото са потенциални жертви.

Дори Еди Флин…

Сподели:

ЗА АВТОРА
Съучастници
Стив Кавана
Стив Кавана понастоящем практикува гражданско право и е участвал в някои големи дела. През 2015 г. става част от програмата Amazon Rising Stars. Всички негови романи получават номинации за различни международни награди и често ги печелят. Прочут е по света с трилърите си за Еди Флин.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Съучастници
Съучастници
Стив Кавана

17.60 лв.

Фантом
Фантом
Стив Кавана

15.20 лв.

Тринайсет
Тринайсет
Стив Кавана

най-новите книги

Scroll to Top