Уестпорт

Westport

Интригуваща история за взривоопасната комбинация между висши финанси и низки човешки подбуди. „Уестпорт“ съживява някои от най-ярките образи от дебютния роман на Коми „Сентрал Парк Уест“, без да продължава пряко сюжетната му линия. Вторият трилър на бившия директор на ФБР го утвърждава като „дързък нов талант в криминалния жанр“ (Харлан Коубън).

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 416
Корица: мека
ISBN 978-954-769-570-2

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

Изминали са две години, откакто Нора Карлтън е напуснала любимата си работа във Федералната прокуратура на щата Ню Йорк, за да стане юридически съветник в „Согатък“ – водеща компания за управление на рискови капитали, чиято централа е в градчето Уестпорт, Кънетикът. Нора харесва новите си колеги и особено своята шефка Хелън, която я е наела, впечатлена от способностите й на разследващ магистрат.

Но всичко рухва, когато Хелън е убита и Нора се оказва основната заподозряна. На помощ й се притичат колеги от предишната й работа – специален агент Бени Дугън и прокурорката Кармен Гарсиа. Състезавайки се с времето, те трябва да открият истинския извършител, за да докажат невинността й. И докато Бени прилага цялото си умение на следовател, за да разплете възела, преди Нора да е арестувана, наяве излизат тайни, сочещи, че практически всеки от управителния съвет на „Согатък“ е имал мотив да убие Хелън. Но кой би имал полза да набеди Нора?

Сподели:

ЗА АВТОРА
Уестпорт
Джеймс Коми
Джеймс Коми (род. 1960 г.) е завършил Факултета по право на Чикагския университет през 1985 г., и е бил адвокат на корпорации в частния сектор, главен федерален прокурор на Ню Йорк, преподавател, писател и лидер. Последният му пост във федералното правителство е директор на ФБР, който заема от септември 2013 г. до уволнението си от Доналд Тръмп на 9 май 2017. Документалният му бестселър „Безусловна вярност: истина, лъжи и лидерство“ излиза през 2018 г. и е екранизиран като телевизионен сериал. Втората му книга „Да спасим правосъдието: истина, прозрачност и доверие“ – също бестселър – е публикувана през 2021 г. „Сентрал Парк Уест“ е първият му трилър.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Уестпорт
Уестпорт
Джеймс Коми

Сентрал Парк Уест
Сентрал Парк Уест
Джеймс Коми

18.70 лв.

най-новите книги

 • Дейвид Балдачи
  20.40 лв.
 • Корица на юбилейното издание на Ловецът на хвърчила
  Халед Хосейни
  19.55 лв.
 • Грант Блекууд, Стив Бери
  20.40 лв.
 • М. Л. Стедман
  20.40 лв.
 • Стив Кавана
  19.55 лв.
Scroll to Top