Фантом

Twisted

Трилър, от чиито изненадващи обрати ще ви се завие свят. Представете си, че сте на въртележка със синджири в лунапарк. И мистериозният Льобо ви върти толкова шеметно, че ще останете без дъх!

информация

Превод: Надежда Розова
Страници: 392
Корица: мека
ISBN 978-954-769-469-9

15.20 лв.

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

Джей О. Льобо е един от най-прочутите автори на трилъри в Америка, но въпреки славата и наградите никой не знае кой стои зад това име. По-точно, навремето няколко души са знаели, но те вече са мъртви.

Марая и Пол Купър са женени от две години, но нещо в брака им не е наред. Пол става все по-мрачен и хладен и често отсъства с дни и седмици без обяснение. Когато Марая открива в кабинета му банково извлечение от негова сметка с 20 милиона долара, разбира, че съпругът ѝ не е човекът, за когото се представя.

Трилър, от чиито изненадващи обрати ще ви се завие свят. Представете си, че сте на въртележка със синджири в лунапарк. И Льобо ви върти толкова шеметно, че ще останете без дъх!

Вижте още:

„Фантом“ ни разкрива каква е истинската цена на славата – ревю в „Аз чета“

„Фантом“ – видеоревю на Store.bg

Сподели:

ЗА АВТОРА
Фантом
Стив Кавана
Стив Кавана понастоящем практикува гражданско право и е участвал в някои големи дела. През 2015 г. става част от програмата Amazon Rising Stars. Всички негови романи получават номинации за различни международни награди и често ги печелят. Прочут е по света с трилърите си за Еди Флин.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Съучастници
Съучастници
Стив Кавана

17.60 лв.

Фантом
Фантом
Стив Кавана

15.20 лв.

Тринайсет
Тринайсет
Стив Кавана

Прочетете и…

най-новите книги

 • Стив Бери
  19.20 лв.
 • Питър Хелър
  16.00 лв.
 • Джон льо Каре
  20.00 лв.
 • Меган Абът
  16.00 лв.
 • Дейвид Балдачи
  17.60 лв.
 • Джеймс Коми
  17.60 лв.
Scroll to Top