Съучастници

The Accomplice

Съдебен трилър от най-висока класа.

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 408
Корица: мека
ISBN 978-954-769-550-4

Original price was: 22.00 лв..Current price is: 18.70 лв..

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ТРЕЙЛЪР
ЗА КНИГАТА

Убийствата на Пясъчния човек са разкрити. Даниъл Милър е убил четиринайсет души, преди да изчезне. Съпругата му Кари сега е изправена пред правосъдието като негова съучастничка. ФБР, прокуратурата, медиите и цяла Америка смятат, че тя е знаела за престъпленията на съпруга си и му е помогнала да ги прикрива.

Еди Флин не поема случаи, ако не е убеден в невинността на клиентите си. Сега той трябва да докаже пред съдебните заседатели и пред света, че Кари Милър е просто поредна жертва на Пясъчния човек. Тя не е познавала тъмната страна на съпруга си и не е участвала в убийствата – така смятат Еди и неговият екип. Но засега те са единствените, които ѝ вярват.

Гейбриъл Лейк, бивш агент на ФБР, сега е частен детектив, който води лична вендета срещу Пясъчния човек.

Когато Кари Милър е изправена пред съда, Пясъчния човек е принуден да излезе от скривалището си, за да я отърве от доживотна присъда. Готов е да убива, за да я защити, и всички свързани по някакъв начин с делото, са потенциални жертви.

Дори Еди Флин…

Сподели:

ЗА АВТОРА
Съучастници
Стив Кавана
Стив Кавана е псевдонимът на Стивън Мърнс. През 2015 г. става част от програмата Amazon Rising Stars. Всички негови романи получават номинации за различни международни награди и често ги печелят. Прочут е по света с трилърите си за Еди Флин. Книгите на Кавана са четени от милиони и са преведени на над 30 езика.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Сделка за убийства
Сделка за убийства
Стив Кавана

Original price was: 23.00 лв..Current price is: 19.55 лв..

Съучастници
Съучастници
Стив Кавана

Original price was: 22.00 лв..Current price is: 18.70 лв..

Фантом
Фантом
Стив Кавана
Тринайсет
Тринайсет
Стив Кавана

Прочетете и…

най-новите книги

Scroll to Top