Съучастници

The Accomplice

Съдебен трилър от най-висока класа.

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 408
Корица: мека
ISBN 978-954-769-550-4

17.60 лв.

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ТРЕЙЛЪР
ЗА КНИГАТА

Убийствата на Пясъчния човек са разкрити. Даниъл Милър е убил четиринайсет души, преди да изчезне. Съпругата му Кари сега е изправена пред правосъдието като негова съучастничка. ФБР, прокуратурата, медиите и цяла Америка смятат, че тя е знаела за престъпленията на съпруга си и му е помогнала да ги прикрива.

Еди Флин не поема случаи, ако не е убеден в невинността на клиентите си. Сега той трябва да докаже пред съдебните заседатели и пред света, че Кари Милър е просто поредна жертва на Пясъчния човек. Тя не е познавала тъмната страна на съпруга си и не е участвала в убийствата – така смятат Еди и неговият екип. Но засега те са единствените, които ѝ вярват.

Гейбриъл Лейк, бивш агент на ФБР, сега е частен детектив, който води лична вендета срещу Пясъчния човек.

Когато Кари Милър е изправена пред съда, Пясъчния човек е принуден да излезе от скривалището си, за да я отърве от доживотна присъда. Готов е да убива, за да я защити, и всички свързани по някакъв начин с делото, са потенциални жертви.

Дори Еди Флин…

Сподели:

ЗА АВТОРА
Съучастници
Стив Кавана
Стив Кавана е псевдонимът на Стивън Мърнс. През 2015 г. става част от програмата Amazon Rising Stars. Всички негови романи получават номинации за различни международни награди и често ги печелят. Прочут е по света с трилърите си за Еди Флин. Книгите на Кавана са четени от милиони и са преведени на над 30 езика.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Сделка за убийства
Сделка за убийства
Стив Кавана

18.40 лв.

Съучастници
Съучастници
Стив Кавана

17.60 лв.

Фантом
Фантом
Стив Кавана
Тринайсет
Тринайсет
Стив Кавана

Прочетете и…

най-новите книги

 • Грант Блекууд, Стив Бери
  19.20 лв.
 • М. Л. Стедман
  19.20 лв.
 • Стив Кавана
  18.40 лв.
 • Паулу Коелю
  16.00 лв.
 • Джон Гришам

  Изчерпана

Scroll to Top