Книга на копнежите

The Book of Longings

информация

Превод: Надя Баева
Страници: 472
Корица: мека
ISBN 978-954-769-506-1
Очаквайте след 05 ноември 2020

19.00 лв. 15.20 лв.

Книгата все още не е излязла. Ще пристигне при вас след 05.11.2020 г.

Безплатна доставка

за поръчки над 40 лв.

ЗА КНИГАТА

Аз съм Ана. Бях съпруга на Исус бен Йосиф от Назарет. Нарекох го Моя възлюбен, а той на шега ме кръсти Малка гръмотевица. Твърдеше, че чувал грохот в мен, докато спя, подобен на далечен гръм, идещ отвъд долината Нахал Ципори или дори от по-далече, зад река Йордан. Не се съмнявам, че е чувал нещо. Откакто се помня, у мен живеят копнежи, надигат се като нощни птици да извиват глас по тъмно. Това, че съпругът ми е долепял сърцето си до моето на тънката ни постелка и се е вслушвал, е израз на добротата му, която най-много обичах у него. Чувал е как животът ми умолява да се роди.

 

„Блестящ роман… История, която всички познаваме, но разказана от нов ъгъл. Герои, които оживяват пред нас по изумителен начин. Браво!“

„Дейли Мейл“, Лондон

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
ЗА АВТОРА
Книга на копнежите
Сю Монк Кид
Сю Монк Кид (р. 1948) е американска писателка от малък град в Силвестър, Джорджия. Родното ѝ място оказва дълбоко влияние върху написването на първата ѝ книга – „Тайният живот на пчелите“. Романът се задържа над сто седмици в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, продава над шест милиона екземпляра и има филмова адаптация.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Тайният живот на пчелите
Тайният живот на пчелите
Сю Монк Кид
Престолът на русалката
Престолът на русалката
Сю Монк Кид

най-новите книги

Scroll to Top