Сентрал Парк Уест

Central Park West

Динамичен трилър от бившия директор на ФБР и федерален прокурор с автентични детайли за битката с организираната престъпност.

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 376
Корица: мека
ISBN 978-954-769-553-5
Очаквайте след 15 юни 2023

Книгата все още не е излязла. Ще пристигне при вас след 15.06.2023 г.

Безплатна доставка

за поръчки над 50 лв.

ЗА КНИГАТА

Делото срещу прословутия мафиот Доминик д’Амико е на път да приключи, след като важен свидетел дава показания. Федералният прокурор Нора Карлтън очаква да види обвиняемия зад решетките с доживотна присъда. Той обаче предлага сделка: смекчаване на присъдата срещу информация за убийството на бившия губернатор на щата Ню Йорк. То е извършено в луксозното му жилище на Сентрал Парк Уест в Манхатън и единственият заподозрян в този момент е съпругата му. Но преди мафиотът да успее да съобщи името на истинския убиец, той е намерен мъртъв с канарче в устата – старо предупреждение на Коза Ностра, че който пропее пред властите, умира. Екипът на Нора и ФБР започват мащабно разследване на престъпния заговор.

 

„Страхотно четиво! Джеймс Коми познава като петте си пръста света, който описва.“

Майкъл Конъли

„Изключителен дебютен роман, възвестяващ появата на нов талант в криминалния жанр.“

Харлан Коубън

„Майсторска смес от съдебен трилър, полицейски роман и психологическа драма с някои от най-положителните герои и най-отвратителните злодеи, които съм срещал.“

Джефри Дивър

Сподели:

ЗА АВТОРА
Сентрал Парк Уест
Джеймс Коми
Джеймс Коми (род. 1960 г.) е завършил Факултета по право на Чикагския университет през 1985 г., и е бил адвокат на корпорации в частния сектор, главен федерален прокурор на Ню Йорк, преподавател, писател и лидер. Последният му пост във федералното правителство е директор на ФБР, който заема от септември 2013 г. до уволнението си от Доналд Тръмп на 9 май 2017. Документалният му бестселър „Безусловна вярност: истина, лъжи и лидерство“ излиза през 2018 г. и е екранизиран като телевизионен сериал. Втората му книга „Да спасим правосъдието: истина, прозрачност и доверие“ – също бестселър – е публикувана през 2021 г. „Сентрал Парк Уест“ е първият му трилър.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Сентрал Парк Уест
Сентрал Парк Уест
Джеймс Коми

най-новите книги

 • Джейн Смайли
  16.00 лв.
 • Беатриче Салвиони
  16.00 лв.
 • Стив Кавана
  17.60 лв.
 • Санджай Гупта
  15.20 лв.
Scroll to Top