Решения

Decisions

Как най-добре да подходим към неизбежното вземане на важно решение? Това не е наука, а изкуство, както става ясно от тази книга, която всеки трябва да притежава…

информация

Превод: Боян Дамянов
Страници: 320
Корица: мека
ISBN 978-954-769-502-3

10.00 лв.

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

Всички ние вземаме стотици решения – някои дребни, други значими, – които оставят своя отпечатък върху живота ни. Начинът, по който го правим, е от изключителна важност за нашето бъдеще.

Тук ви предлагам моменти от живота на 23 изключителни личности, чиито решения промениха света. Техните житейски истории могат да бъдат проследени в един значителен отрязък от време – от 218 г. пр.н.е. до наши дни. Сигурно познавате тези мъже и жени. Подбрал съм ги, защото са добре известни, а от
взетите от тях решения можем да се поучим.

Също като Цезар всички ние имаме своя Рубикон, който трябва да пресечем. Трябва да вземаме определени решения и ако се справим успешно, можем да постигнем по-добър живот за самите себе си и в крайна сметка – един по-добър свят.

Повярвайте ми, струва си усилието.

Робърт Дилъншнайдър

Сподели:

ЗА АВТОРА
Решения
Робърт Дилъншнайдър
Робърт Дилъншнайдър е създател и изпълнителен директор на Dilenschneider Group, един от водещите световни експерти в сферата на комуникацията и инструктор по лидерство. Бил е консултант на редица големи корпорации по цял свят и често е канен в различни медии да коментира и да споделя лични впечатления по стратегически въпроси на бизнеса и геополитиката.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
-41%
Решения
Решения
Робърт Дилъншнайдър

10.00 лв.

Прочетете и…

най-новите книги

 • -20%
  Рон Раш
  17.60 лв.
 • -20%
  Татяна дьо Роне
  17.60 лв.
 • -20%
  Дейвид Балдачи
  19.20 лв.
 • -20%
  Корица на юбилейното издание на Ловецът на хвърчила
  Халед Хосейни
  18.40 лв.
 • -20%
  Грант Блекууд, Стив Бери
  19.20 лв.
 • -20%
  М. Л. Стедман
  19.20 лв.
Scroll to Top