Смъртта не е решение

Never Far Away

информация

Превод: Милко Стоименов
Страници: 384
ISBN 978-954-769-518-4

15.20 лв.

Безплатна доставка

за поръчки над 40 лв.

ЗА КНИГАТА

Преди десет години на пусто шосе във Флорида е открита колата на Нина Морган. Изцапана с нейната кръв. Криминалистите са убедени, че е убита, макар тялото ѝ да не е намерено.

Нина е била свидетел на зловещо престъпление. С показанията си пред полицията тя подписва смъртната си присъда. Затова инсценира убийството си. И възкръсва като Лия Трентън, планински водач в Мейн.

Тя знае, че едва ли някога ще види децата си. Докато една трагедия не я събира с тях. Но онези, които искат да ѝ отмъстят, никога не са спирали да следят семейството ѝ. Над нея отново надвисва опасност и тя отчаяно се нуждае от помощ. Стар приятел я свързва със загадъчен наемен убиец. Събитията се развиват светкавично бързо. Неприятни изненади очакват преследвачите на Нина Морган. Защото тя отдавна се е превърнала в друг човек. С друг характер, с други умения. И неочаквана нова сила.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
ЗА АВТОРА
Смъртта не е решение
Майкъл Корита
Майкъл Корита е бивш частен детектив и журналист, автор на шестнайсет трилъра, бестселъри на „Ню Йорк Таймс“, донесли му множество награди. Те са преведени на повече от двайсет езика, а по дебютния му роман „Онези, които желаят смъртта ми“ е заснет филм с участието на Анджелина Джоли.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Смъртта не е решение
Смъртта не е решение
Майкъл Корита

15.20 лв.

Прочетете и…

най-новите книги

Scroll to Top