Пази се от мен

Beware The Woman

След поредица от връзки с неподходящи мъже, Джейси се запознава с Джед и от самото начало всичко е различно. Отправили поглед към общото си бъдеще, двамата не са споделяли нищо за миналото си, но то скоро ще ги настигне.

информация

Превод: Надежда Розова
Страници: 320
Корица: мека
ISBN 978-954-769-557-3

17.00 лв.

Безплатна доставка

за поръчки над 70 лв.

ЗА КНИГАТА

„Скъпа, всяка жена се омъжва за непознат“, гласи предупреждението на  майката на Джейси.

След поредица от връзки с неподходящи мъже, Джейси се запознава с Джед и от самото начало всичко е различно. Отправили поглед към общото си бъдеще, двамата не са споделяли нищо за миналото си, но то скоро ще ги настигне. Четири месеца след сватбата Джейси, вече бременна, се отправя на дълго пътуване със съпруга си до северната част на щата Мичиган, където ще гостуват на доктор Аш, бащата на Джед. У Джед постепенно настъпва осезаема промяна и въпреки сърдечния прием от страна на баща му в уютната обширна вила, уединена насред пищна зелена гора, опасенията на Джейси се задълбочават. Особено в присъствието на мълчаливата и загадъчна госпожа Бранд.

След неочакван проблем със здравето на Джейси ваканцията ѝ се превръща в зловещ кошмар, в който броди и призракът на мъртвата майка на Джед, разбулва се стъписваща семейна история, а красивата вила се превръща в клопка. В гъстата гора наоколо дебнат опасности, но дали по-голямата заплаха не се крие вътре?

„Абът притежава невероятно умение да се гмурва в подмолите на женските взаимоотношения и на женската сексуалност. Нейният стегнат и сугестивен стил създава напрежение дори с най-незначителното действие и дума, и ви кара нетърпеливо да обръщате страниците.“

Лайбръри Джърнъл

„Напрежение, от което те побиват тръпки… С виртуозно умение Абът вае контурите на съспенса и умело намеква за трагични семейни тайни, които се разбулват на безмилостния финал. Стегнатата проза и безупречният езиков ритъм превръщат романа в майсторско и предизвикателно изследване на желанието, любовта и отношенията между половете. Читателите ще останат без дъх.“

Пъблишърс Уийкли

Сподели:

ЗА АВТОРА
Пази се от мен
Меган Абът
Меган Абът е американска писателка, автор на трилъри и нехудожествена литература. Тя започва да пише, вдъхновена от класическите филми и книги в жанра ноар. В следващите си книги Абът решава да се фокусира върху живота на тийнейджърите в предградията, и по-специално, „гадните момичета“. Носителка е на редица награди за криминална литература. Освен писател е и сценарист.
КНИГИ ОТ ТОЗИ АВТОР
Пази се от мен
Пази се от мен
Меган Абът

17.00 лв.

Краят на всичко
Краят на всичко
Меган Абът

Прочетете и…

най-новите книги

 • Дейвид Балдачи
  20.40 лв.
 • Корица на юбилейното издание на Ловецът на хвърчила
  Халед Хосейни
  19.55 лв.
 • Грант Блекууд, Стив Бери
  20.40 лв.
 • М. Л. Стедман
  20.40 лв.
 • Стив Кавана
  19.55 лв.
Scroll to Top