Втори сезон на „Ричър“ по романа „Лош късмет и неприятности“

Сподели:

Книгата ще има ново издание от 12 декември.

„Ричър“ се завръща по Prime Video! Алън Ричсън отново ще се превъплъти в ролята на Джак Ричър за втория сезон на сериала, този път по книгата на Лий Чайлд от 2007 г. „Лош късмет и неприятности“. Ричсън е известен и с участието си в „Игрите на глада: Възпламеняване“, „Бързи и яростни 10“, екранизациите на „Костенурките нинджа“, сериалите „Синята планина“, „Титани“ и „Смолвил“, където играе Аквамен. Лий Чайлд коментира избора на актьора със следните думи: „Дори когато няма непосредствена заплаха, присъствието на Ричсън създава определена атмосфера. Точно това исках.“, а Алън Ричсън споделя, че това е най-любимата му роля досега.

В новия сезон Ричър е изваден от скитническия си живот, когато получава кодирано съобщение, което го информира, че член на стария му екип военни следователи  е убит, а шестима други са мистериозно изчезнали. Той се събира отново с част от военните си колеги, за да разследват, но скоро разбират, че случаят е по-голям, отколкото са могли да си представят.

Първите три епизода от сериала излизат на 15 декември заедно с чисто новото книжно издание на бестселъра „Лош късмет и неприятности“, което ще ви очаква в книжарниците и онлайн от 12 декември. Преводът е дело на Богдан Русев, който преди броени дни спечели тазгодишната награда за превод „Кръстан Дянков“.

По-голям. По-лош. РИЧЪР
Scroll to Top